Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

praktijk voor podotherapie Heuvelman

Over de praktijk

De praktijk voor podotherapie in Boskoop is een eenmanspraktijk.

Gelegen in het centrum van Boskoop.

Rondom de praktijk is er volop gelegenheid om te parkeren.

Medisch centrum Boomgaard

Boomgaard 211

2771 PD Boskoop

06-18148548

Uren:

De praktijk is te bereiken van maandag t/m donderdag tijdens onderstaande openingstijden. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn om de telefoon te beantwoorden, dan zal u doorverbonden worden met het antwoordapparaat. Ik zal dan op een later tijdstip terug bellen. Verder is er de mogelijkheid om een afspraak te maken via de website.

maandag: 8.30-20.30

dinsdag: 8.15-16.00

woensdag: 8.15-16.00

donderdag: 8.15-17.00

vrijdag: gesloten

Mededeling/nieuwsbericht

De praktijk is aangesloten bij MijnZorgApp.  Bij uw inschrijving als patiënt ontvangt u een SMS-je met een link naar de MijnZorgApp. Als u een IPhone of een Android telefoon heeft kunt u de MijnZorgApp downloaden. Met de app kunt u afspraken bekijken, u ontvangt herinneringen voor uw afspraken, ook als u de app niet gebruikt. In dat geval ontvangt u een reminder via SMS of e-mail. U hoeft dus nooit meer een afspraak te vergeten. In de app kunt u makkelijk opzoeken wanneer de afspraak ook alweer was. Het afmelden voor berichten kunt u zelf doen. Ga naar Ptilka.mijnzorgapp.com en druk op afmelden afspraakreminders. Wachtwoord kwijt? ga naar Ptilka.mijnzorgapp.com  Installeer de app en vraag in de app een wachtwoord aan. Wilt u iets vragen of een ervaring delen over de MijnZorgApp? stuur een e-mail naar [email protected]

Veel succes met MijnZorgApp!

Praktijk gesloten:

De praktijk is wegens vakantie gesloten van 26 december t/m 30 december. Vanaf maandag 2 januari sta ik weer voor u klaar.

Nieuwtjes:

Op 3 juli 1996 heb ik mijn bewijs van bevoegdheid podotherapeut ontvangen op de Hogeschool Eindhoven. 

Ik ben nu 26 jaar podotherapeut. In 1997 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. In 2022 bestaat de praktijk 25 jaar!

8 november 1997 ben ik officieel gestart met mijn eigen praktijk op de 

Voorofscheweg 15 k. Ik wil hier niet zo aan voorbij gaan. Heeft u in de maand november een afspraak in de praktijk dan zal er een attentie voor u zijn. Verder zal ik in deze maand wat acties opzetten. Denk aan extra korting op een tweede paar zolen, korting op schoenen en ga zo maar door. Ook zal er een winactie zijn waarmee u een paar schoenen of zolen kunt winnen. 


Per 1 maart 2021 is de praktijk gevestigd  in het medisch centrum Boomgaard.

Boomgaard 211

2771 PD Boskoop

06-18148548

Let op het telefoonnummer is veranderd!

Per 1 maart ben ik bereikbaar op het nummer : 06-18148548

Covid-19

Indien u een van de volgende symptomen heeft kom dan niet naar de praktijk: neusverkoudheid of hoesten, benauwdheid, koorts ( vanaf 38 graden). Of als er de afgelopen 24 uur Covid-19 symptomen zijn vastgesteld  bij u of uw huisgenoten.

Verder vraag ik u om zoveel mogelijk alleen naar de praktijk te komen. Kinderen onder de 12 jaar mogen iemand meenemen ter begeleiding. Kom vlak voor afgesproken tijd aar de afspraak en desinfecteer uw handen.